Een weekendje BRL-light in Assen

VR_20090809_3350

Afgelopen weekend zijn we wezen fotograferen in Assen op de Rizla Racing days. Dit was op uitnodiging van Munckhof Racing uit Horst en Van de Pas Racing uit IJsselsteyn. Voor hen mochten we de fotografie verzorgen van dit evenement. En dit was een pittige uitdaging voor een fotograaf. Het maken van foto’s van snelle sporten is toch wel een vak apart waarbij je alle kennis van fotografie heel snel paraat moet hebben. En daarnaast is het ook wel fijn als je kunt beschikken over snel materiaal. Gelukkig hebben we daar verhuurders voor (al was dit niet altijd makkelijk vinden i.v.m. de vakantieperiode en moesten we zelfs naar België uitwijken).

Ondanks dat deze tak van de fotografie heel anders is dan bedrijfsfotografie of bijvoorbeeld interieurfotografie hebben we toch een aantal platen kunnen maken waar we tevreden mee zijn.

De drie auto's van vdpasracing.nl in Assen

Al met al was het een ontzettend leuk weekend, waarin we een heel leuk en vriendelijk team hebben leren kennen en we een klein beetje aan de sfeer hebben mogen proeven van het race-gebeuren. En ook buiten het team hebben we een aantal leuke mensen leren kennen in de BRL-klasse. Wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar.

Een kleine sfeerimpressie van de Rizla dagen in Assen 2009.

Het verslag van de races.

En om jullie ook een blikje te gunnen in de tent van een raceteam:
Hier een panorama van de tent van van de Pas Racing. Klik en sleep met je muis:

In- en uitzoomen: CTRL of SHIFT

Nb. Hiervoor moet je Quicktime geïnstalleerd hebben.


Schrijf een reactie


Naam (required)
E-mail (verplicht - wordt niet publiek gemaakt!)
Jouw website


Volg ons op LinkedIn
Volg ons op twitter
Abonneer (RSS Feed)
Volg ons op Facebook