Een teken van leven

Ik heb al een tijdje niets meer geschreven. De reden is dat ik zwaar druk bezig ben geweest met het bouwen van een nieuw speeltje. Ik heb een zooitje onderdelen besteld, en daar een eigen PC van in elkaar geknutseld. Een soort Mecano voor gevorderden. En gelukkig is mijn strijdplan helemaal uitgekomen zoals gepland: een razendsnelle bak voor een fotograaf. De hele doos is helemaal aangepast voor Photoshop en Lightroom. En dat is dan ook het enige wat er op mag. Alle andere applicaties zijn verbannen naar virtuele PC’s, die in een donker hoekje van een harde schijf hun werk mogen doen.
De eerste vergelijkingen die ik heb gemaakt met speedtests voor PC’s en Mac’s zijn erg goed (lees: de snelste). Misschien later daarover meer.

Om het toch nog even bij fotografie te houden, laat ik er nog eentje zien uit de reeks van Engeland. Deze gepensioneerde visser kwamen we in Hastings in de haven tegen. Hij was een klein bootje aan het opkalefateren, zodat hij toch nog af en toe de zee op kon gaan. Prachtige kerel.
Fotograferen was geen enkel probleem. Stiekem vond hij het wel leuk. Op zijn vraag waarom we hem zo graag fotografeerden, gaven we als antwoord dat hij zo’n geweldige fotogenieke kop had. Deze lach was zijn antwoord.
The old Fisherman

Schrijf een reactie


Naam (required)
E-mail (verplicht - wordt niet publiek gemaakt!)
Jouw website


Volg ons op LinkedIn
Volg ons op twitter
Abonneer (RSS Feed)
Volg ons op Facebook