Venloop 2011 foto’s parcours verkennen – Bilder

Update 27-3-2011: de foto’s van de 10 kilometer
Update 28-3-2011: de foto’s van de halve marathon.

Vandaag was het een prachtige dag om het parcours van de Venloop – editie 2011 – te verkennen. De afgelopen jaren hebben we er al vele foto’s (bilder) gemaakt en de voorbereiding voor een fotograaf is het halve werk. Dus daarom beginnen we er ook dit jaar weer vroeg mee.
Het parcours van de Venloop 2011 is volgens mij redelijk gelijk aan dat van editie 2010. Dus de beste plekken voor foto’s zijn niet zo heel veel veranderd. Er zijn maar weinig plekken waar je een foto met een cleane achtergrond kunt maken, dus de keuze gaat wederom vallen op de dijk in Tegelen. Afhankelijk van het weer wordt het op het open stuk op de dijk, of onder het viaduct van de A73.
Zaterdag gaan we eerst test-foto’s maken om de apparatuur optimaal te kunnen afstemmen. Dus als er zaterdag nog mensen zijn die de laatste korte voorbereiding voor de Venloop maken: ren even over de dijk zodat wij alles goed kunnen testen 🙂 En voor degenen die Zondag de Venloop zelf rennen: hou ons in de gaten en zwaai even voor een leuke foto…

De opbrengst van de foto’s van dit jaar gaat geheel naar Run for Kika

De foto’s van de Venloop 2010 – 10 kilometer
De foto’s van de Venloop 2010 – halve marathon

reacties

inklappen Rene Thijssen
25-3-2011

Ik zal proberen te zwaaien tijdens de 10km als ik op dat punt nog niet ben uitgeput 😉

 

Schrijf een reactie


Naam (required)
E-mail (verplicht - wordt niet publiek gemaakt!)
Jouw website


Volg ons op LinkedIn
Volg ons op twitter
Abonneer (RSS Feed)
Volg ons op Facebook