Uw huis verkopen?

Verkoop uw huis met de juiste fotograaf

De laatste jaren is de verkoop van een huis steeds moeilijker geworden. De financiële crisis en de teruglopende huizenmarkt zijn de belangrijkste oorzaken hiervan. Maar toch worden er nog wel huizen verkocht. Er zijn dus nog steeds potentiële kopers voor uw woonhuis. Wil je jouw huis zo snel mogelijk verkopen? Bedenk dan eens wat een fotograaf voor de verkoop kan betekenen! Een professioneel fotograaf zet jouw huis mooi in de kijker.

Verkopen? Verplaats je in de koper!

Iedereen heeft wel eens een huis gezocht op de landelijke sites waarop huizen te koop worden gezet. En iedereen weet ook hoe deze sites werken. Als eerste geef je doorgaans de locatie op waar je zou willen wonen. En daarna bepaal je in welke prijsklasse je een huis zoekt. Een druk op de zoek-knop doet vervolgens de rest; je krijgt een lijst voorgeschoteld. Een lijst van foto's met daarnaast een klein beetje informatie over het adres, de grootte van het perceel en het aantal kamers.

Laat jouw huis opvallen

Wat kun je nu als verkoper doen om in deze lijst op te vallen? Wat kun je doen zodat jouw huis als eerste aangeklikt wordt? Want om een potentiële koper te verleiden om bij jou over de drempel te komen zal deze eerst de gegevens op internet moeten zien. Je zou kunnen proberen de locatie van je huis te veranderen, maar da's nog knap lastig. Je kunt natuurlijk de verkoopprijs laten zakken, maar dat levert al snel een verlies van enkele duizenden euro's op. En de grootte van het perceel aanpassen of het aantal kamers vergroten is natuurlijk ook niet voor iedereen weggelegd.

Kwaliteit fotografie

Dus het eerste punt waar je als koper invloed op hebt is de kwaliteit van de foto's van het pand! Ga maar eens na hoe je zelf te werk gaat op zo'n site als Funda. Wedden dat je eerder op aantrekkelijke foto's klikt dan op foto's van hele slechte kwaliteit? En dat is uiteindelijk waar het om draait; de koper moet jouw huis bekijken! En dat doet hij eerder in het geval van aantrekkelijke foto's. Van een vak-fotograaf.

Reclame werkt

Het is algemeen bekend dat bedrijven die iets willen verkopen enorme budgetten hebben voor reclame. En dat is niet voor niets! Reclame werkt nu eenmaal goed. En de bedrijven die het beste verkopen zijn niet de bedrijven met de beste producten. Het zijn de bedrijven die het beste reclame maken en hun product zo optimaal als mogelijk presenteren.
Denk maar eens aan een bedrijf wat hamburgers verkoopt (wedden dat we aan hetzelfde bedrijf denken?). Koop daar eens een hamburger. Eet deze niet meteen op, maar loop naar de reclame-poster waar die hamburger op staat. En hou daar de zojuist gekochte hamburger eens naast! Wedden dat je meteen inziet hoe reclame werkt?
Met de verkoop van een huis werkt het precies hetzelfde! Presenteer het 'product' optimaal en je zult zien dat je sneller verkoopt.

Gespecialiseerde fotograaf vaor huizen

Door onze specialisaties in architectuur-fotografie en interieur-fotografie zijn wij als fotograaf natuurlijk dé aangewezen partij om een huis te fotograferen voor de verkoop.

Voorbeelden

Voorbeeld huis 1
Voorbeeld huis 2
Voorbeeld huis 3
Voorbeeld huis 4

Wilt u uw huis sneller verkopen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij zullen u verrassen.


Vaans Ruijten, dé fotograaf voor uw huis!

Venlo, Noord-Limburg

Gerelateerde artikelen:
Hoe je een woning niet presenteert
Wie maakt de foto's bij verkoop van een huis
Hoe fotografeer je een interieur

Profiel LinkedIn Fotograaf Ruijten Venlo-Blerick,Limburg voor interieur bedrijf portret en onroerend goed
Ook op twitter: Fotograaf Ruijten Venlo-Blerick,Limburg voor interieur bedrijf portret en onroerend goed
Abonneer (RSS Feed):Fotograaf Ruijten Venlo-Blerick,Limburg voor interieur bedrijf portret en onroerend goed
Facebook: Fotograaf Ruijten Venlo-Blerick,Limburg voor interieur bedrijf portret en onroerend goed